mandag 15. november 2010

Den spede begynnelse

Hei alle saman!
I dag dett eg utpå. Eg er spent på koss dette skal gå. Kanskje ungane vil syns det er greit å veta kva mora finn på slik til daglig ;)

Ein fin dag i dag. Formen kjem seg:)

Eg har rota fram den gamla leirgryta frå 70- talet og skal laga gryterett.
Dagens kviss: Er det nokon der ute som hugsar kva gryta heter??

5 kommentarer:

  1. Gratulerer med nystarta blogg.. :-P
    Er gryta en såkalt "römertopf" ?

    SvarSlett
  2. Takk Tord!
    Du har den ære å vere min første leser!!.. og einaste???;)

    SvarSlett
  3. Rett svar på dagens kviss: RømerTopf!! Vinnaren blei Tord!!! gratulerer, du er vel bevandret i kokkekunsten :)

    SvarSlett
  4. Gratulera med blogg Liv!
    RømerTopf er for moderande for meg, mi gryta e av den gamletypen i jern...tunge så bly men svina god! I heljå blei u brukte te å brenna mandler i, 7 timar tok prosessen og mandlene blei himmelsk gode!!!
    Karin

    SvarSlett
  5. Takk for det, Karin:)
    Eg går for vintage:) Jerngryta mi blir brukt til å lage brun saus.Ingeting slår den:)

    Helledusssen for nåken brente mandler du må ha fått! Vikingstil?

    SvarSlett