onsdag 25. april 2012

Naken hund

Det seiest så mongt om masse. Alle har ei meining om mongt. Nokon likar mora, mens andre likar dottera.  Smaken er som baken... den er delt. Slik kan me halde på i det uendelige. Me vil likevel ikkje einast.

Noko meinar at kosedyr skal ha pels, mens andre får dei ikkje nakne nok. Nakne kosedyr kan kles opp som dokker, eller små ungar. Nakne hundar kan anbefalas til frosne sjeler. Hundane  produserer varme som ognar.


Indiana, glatt som ei barnerumpe.Girls don`t stop Qi- Qi og Go with love Indiana lar seg ikkje stoppa av litt snø. Blir det for kaldt gjer dei som matmor, klær på seg.


Ny og naken, glatt som baken.Nakne hundar har antrekk for ein kvar anledning. Indiana i rosa silkekjole, og Qi-Qi i Chanel-drakt.

Så er det dei som går ennå lengre. Det er ikkje nok å ha nakne hundar, til og med nakne  mus vil folk ha. Det er helst i forskningsmiljø nakenhet er in.  Tenk kva lykka nakne hundar hadde gjort der. Døtrene i heimen diskuterer så fillene fyk kva som er best og verst. Igjen er smaken som baken....


Ei kvit mus nydusja og fin


Som eg nå kan avsløre, er ikkje kvite mus kvite... Ialle fall ikkje under pelsen.

Det er ikkje alltid så lett å avgjere kva farge me har under pelsen. Mi mor seier alltid at ein skal ikkje undervurdere ei blondine, for under kan det skjule seg ei skarp brunette. Dette er nå bevist i museverda.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar