fredag 27. april 2012

Rhonda Byrnes hemmelighet

Eg fekk ei kjekk gåve til jul. Det var ein kalender med kloke ord. Det fine med den kalenderen er at den er utan datoar, så den er gyldig til alle tider.Det er ei frå dag til dag bok. Den starter ein mandag og fortset med vekedagane.

Det fine med dette er at er ein utan form, så kan ein berre hoppe over og kople ut. Når ein så er i form att, er det berre å fortsette på rett dag. 
                                                  Rhonda Byrne si hemmelige dagbok

Rhonda Byrne er forfattaren bak boka Hemmeligheten. Ho inspirerte millionar av menneske over heile verda til å verkeleggjere det livet dei drøymde om. Ho delte den enkle hemmeligheten med leserane.  No er ho tilbake med hemmeligheten frå dag til dag. Der viser ho oss kva steg ein må ta for å leve slikat hemmeligheten fungerer godt for kvar og ein.

Og hemmeligheten for å oppnå det livet ein drøymer om, kva er så den?  Jo, den er heilt enkelt:
Det viktigste ein menneske kan gjere er å: LEVE DET.  Du kan sjølv bli herre over ditt eige liv ved Å LEVE DET.   Akkurat som eg sko ha sagt det sjølv!

Men ho set det i system. Dette deler ho med oss gjennom små tekstar kvar dag i 365 dagar, så tusen takk,  Wonderwoman , for den gilde julegåva.  Det har vore mange kloke og gode ord, men nokre er heilt borte i veggene.

I dag torsdag skriv ho om korleis ein kan komme i positiv harmoni med universet og lova om tiltrekning. Ho forklarar korleis me skal slappa av .. Når heile kroppen er avslappa, slappar du enda meir av, så enda meir... Så seier ho at nå er eg i betre harmoni med universet og lova om tiltrekning.

Desverre har dette motsett virkning på muskelsjuke, så nå kriblar og stikk det over heile meg.
Lykke til de andre! Eg håpar på ein betre hemmelighet i morgon.

Oppmerksomme lesarar har vel sett at det er  blitt fredag mens de les. Det skuldas all kribling i føter og hender torsdag :P

2 kommentarer:

  1. Nå måtte jeg le, kjenner til den at man skal være helt avslappet - og kjenne at kroppen "flyter" - joda, det er jo da det begynner som du sier.. Kribler og prikker og stikker, så man må bare gi seg... Kjekt at den falt i smak, har 2 bøker og DVD også, anbefalest på det sterkeste (hvertfall boka The Secret).....

    SvarSlett
  2. :) hehe, ja. Det er møkje løye. kjekt å kikke kvar dag. av og til går tida frå meg, men då e det bare å trekkke neste dag;)
    Såg d at boka var populær.

    SvarSlett