lørdag 16. april 2011

Påskepynt

Så blei det påskeferie i år også. Sidan påska var så sein i år, tenkte eg at eg hadde all verdas tid til førebuinga. Me har to bursdagar i heimen, nevøen har bursdag, og avkommet kjem veltande heim. Huset skal pyntast som seg hør og bør til påske. Det skal bakast og ikkje minst, handle inn som om butikkane la ned til påske. 

Men brått var dagen og timen komen. Påska innhenta meg, og eg var ikkje klar. Ikkje har eg gjort porten vid, eller døra høg, men eg trur me får det til sjølv om ting ikkje er heilt på G. 

I dag kom pynten fram. Øskja er henta ned frå loftet. Me mimrar og ler når me ser på dei skakke og rare påsketinga ungane har laga gjennom tidene.  Hønene mine har vagla seg på peishylla. Egga er fylte opp av allslags godteri. Så kjem påskeharen og legg dei under hovudputene til ungane ;) Her i huset trur til og med dotter nummer 1 på Påskeharen, så det er berre til å følgje det opp.

Når alt på plass, og eg har pusta på ei stønn, er eg klar for kviss på Heidrun. Det blir ei fin innleiing til påskehøgtida.  

DSC01609 
Diverse påskepynt laga av Liv og Liva.


DSC00014
Eg har pynta dotter mi til påske.


Ha ei fin helg!

2 kommentarer: