lørdag 17. september 2011

Bulgarsk Cuisine

Ein kan sei mykje om ferielandet Bulgaria. Varmt og godt. Billig mat og drikke. Skal ein derimot snakke om Cuisine blir det litt ymse. Finn ein ein god restaurant eit år. Er maten dårleg neste år. Gode kokkar er mangelvare og dei bytter restaurant frå år til år. 

 P1010039
Dotte nummer 4 fann ein sikker vinnar. CFC  Centucky fried chicken.

 P1010040

 P1010047 
Iskremen var god. Me blei aldri sjuke av den.

P1010049  
Kakene står til stryk. Som regel var dei klissete, smaklause, eller rett og slett ekle.

Shopska salat er ein sikker vinnar. Det var vel det me åt mest av. Denne består av løk, agurk, oliven, tomater og Sirene- ost . (bulgarsk Fetaost)

   P1010141   
Lokal Champagne er billig og bra.

P1010157 
Inkvan som ikkje likte maten sin...

Kavarma. Bulgarsk lapskaus. Av og til datt me innom lokale kafear. Dei kunne ha overraskande god mat.

 P1010167
Desse grillspyda var svært populære. Eg tykte dei blei litt tørre.

 P1010169 
Denne her åt eg ikkje, håpar eg;)

P1010171
Dette var eit herremåltid. Det såg ikkje delikat ut, men det smaka himmelsk. Spinatstuing og omnstekte poteter til biff.

 P1010173
Karnacke-pølsene er kjempegode. Dette er ei pølse. Denne retten laga me sjølv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar